Banner

Conjunt monumental de Sant Pere de Rodes / Activitats educatives / Un Treasura Hunt al Cap de Creus: Sant Pere i Santa Creu de Rodes

Activitats educatives
Un Treasura Hunt al Cap de Creus: Sant Pere i Santa Creu de Rodes
web Treasures

Som al mes d'abril de 1409. Al cap de pocs dies, el 3 de maig de 1409 se celebrarà l'Any Sant al monestir. Aquest any, els monjos han aconseguit una relíquia preciosa, el queixal de sant Valeri. Els monjos ja han anunciat als quatre vents la presència d'aquesta relíquia, milers de pelegrins aniran fins al monestir per venerar-la... Però la relíquia ha desaparegut i caldrà tot l'enginy de l'alumnat per a poder-la trobar.

Caldrà que l'alumnat recorri diferents indrets de la muntanya i, tot descobrint l'empremta que hi ha deixat la vida feudal, col·laborin entre ells per a poder assolir l'objectiu final.

Aquesta activitat combina diferents dinàmiques, si bé predominen els exercicis de lògica i deducció també es realitzen exercicis d'orientació, dinàmiques de pensament divergent i sobretot es requereix del treball en equip i col·laboratiu sense el qual no és possible la resolució de l'enigma final i per tant, la troballa del tresor.

Adreçat a l'ESO i el batxillerat.
Durada: 2 h
Preu: 97 €/grup
Preu Indika 1,25 €/alumne*

* Preus pendents de confirmació. El programa Indika de recursos educatius de la Diputació de Girona subvenciona les activitats educatives que s'ofereixen als grups escolars d'educació infantil, primària, secundària obligatòria, batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i superior i programes de qualificació professional inicial de les comarques gironines. Informeu-vos en el moment de fer la reserva d'aquesta subvenció

web_logo_indika

 

web_logo_programes pedagogics

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/