Banner

Conjunt monumental de Sant Pere de Rodes / Activitats educatives / Pintura romànica

Activitats educatives
Pintura romànica
web Pintura romanica

A través d'una visita que ens descobreix les restes pictòriques romàniques de Sant Pere de Rodes el grup coneixerà les tècniques i materials pictòrics emprats a l'edat mitjana, així com la importància del taller medieval i el simbolisme de l'art romànic.

Al taller, ubicat a l'antiga torre d'entrada del monestir, l'alumnat aprendrà a fer pintura al tremp d'ou i reproduirà una de les pintures romàniques de Sant Pere de Rodes sobre una taula de fusta.

Adreçat al cicle superior de primària
Durada: 2 h
Preu: 97 €/grup.
Preu Indika 1,25 €/alumne *

* Preu a confirmar. El programa Indika de recursos educatius de la Diputació de Girona subvenciona les activitats educatives que s'ofereixen als grups escolars d'educació infantil, primària, secundària obligatòria, batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i superior i programes de qualificació professional inicial de les comarques gironines. Informeu-vos en el moment de fer la reserva d'aquesta subvenció

OBSERVACIONS PRÀCTIQUES PER ALS GRUPS:

IMPORTANT: al taller es realitzarà pintura al tremp d'ou, pel que es manipularan ous frescos. Cal que ens informeu en cas que algun/a alumne/a presenti al·lèrgia a aquesta o alguna altra substància.

Sense títol
web_logo_indika
web_logo_programes pedagogics

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/