Banner

Conjunt monumental de Sant Pere de Rodes / Activitats educatives / El bagul dels misteris

Activitats educatives
El bagul dels misteris
web El bagul

Aquesta proposta cerca que els més menuts coneguin la vida quotidiana de fa mil anys en un antic monestir i tinguin un primer contacte amb el patrimoni històric.

A partir de la recerca d'un bagul antic, els infants realitzen un senzill joc de pistes, a través del qual recorren els espais del monestir i descobreixen els paral·lelismes entre un habitatge modern i un de medieval. Gràcies a la troballa del bagul, els nens i nenes descobriran tot d'objectes antics que un monjo va guardar-hi, per a què servien i si avui en dia encara els utilitzem... qui sap si fins i tot trobaran un tresor ben dolç!

Adreçat a educació infantil.
Durada: 1.30 h
Preu: 81 €/grup
Preu Indika 1 €/alumne*

* Preus a confirmar. El programa Indika de recursos educatius de la Diputació de Girona subvenciona les activitats educatives que s'ofereixen als grups escolars d'educació infantil, primària, secundària obligatòria, batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i superior i programes de qualificació professional inicial de les comarques gironines. Informeu-vos en el moment de fer la reserva d'aquesta subvenció.

OBSERVACIONS PRÀCTIQUES PER ALS GRUPS:

IMPORTANT: al final de la visita es repartiran monedes de xocolata a l'alumnat. Cal que ens informeu en cas que algun menor presenti al·lèrgia a aquesta o alguna altra substància.

alergia
web_logo_indika
web_logo_programes pedagogics

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/