Banner

Castell de Miravet / Activitats destacades / MIRAROCK. 28 DE SETEMBRE

Activitats destacades
MIRAROCK. 28 DE SETEMBRE
Inici: 28/09/2019  - 
web a2  cartell marques tall

7a EDICIÓ D'UNA DE LES CITES D'ESTIU A LES TERRES DE L'EBRE

DIA: DISSABTE, 28 DE SETEMBRE
Hora: 23 h
Preu: 12€ (anticipada) / 17€ (taquilla)
Venda anticipada entrades i a l'Ajuntament de Miravet

Hi haurà servei de bus gratuït a partir de les 21:45 h. per pujar al castell
Punt de sortida carrer Barranc d'En Pol, davant l'Oficina del BBVA CX

web suu

La festa al castell de Miravet començarà a les 23.00 h amb l'actuació de SUU, una artista emergent que ha conquerit milers de seguidors a les xarxes socials i que també triomfa als escenaris amb una posada en escena que combina la festa i els missatges reivindicatius. SUU presentarà a Miravet el seu primer disc "Natural" -Premi Enderrock de la crítica al millor disc revelació 2018- en el qual desplega una genuïna proposta artística caracteritzada per unes lletres compromeses, un repertori musical que combina diversos estils i una veu personalíssima que embolcalla tot el conjunt.

web dr prats 2

El plat fort de la nit arribarà amb una de les bandes més populars de l'actual panorama musical del país, DOCTOR PRATS. Els vallesans presentaran a Miravet el seu tercer disc "Venim de lluny". Capaços de barrejar estils tan diversos com el pop, la cúmbia, el reggae, l'ska, el rock i l'electroswing, Doctor Prats farà tremolar el castell amb un directe contundent i festiu que els ha portat a ser un dels grups amb més poder de convocatòria de la música popular que es fa a casa nostra.

web soul_luz_de_gas

 

Clourà la festa LA SOUL MACHINE, tot un referent del soul, el funky i el rhythm'n blues a casa nostra. Amb més de 15 anys de trajectòria musical, la banda de Falset combina un repertori amb els grans èxits de la música negra i temes propis ballables i càlids amb una potent secció de vents i energia sense límit. 

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/