Banner

Canònica de Santa Maria de Vilabertran / Activitats educatives / Un joc de rol a Vilabertran

Activitats educatives
Un joc de rol a Vilabertran
web joc de rol

UN JOC DE ROL A VILABERTRAN

Som al mes de juny de 1295 i d'aquí cinc mesos se celebrarà les noces entre Blanca d'Anjou i el rei Jaume a la Canònica de Vilabertran. Al llarg de vuit dies milers de persones vindran per celebrar-ho i per poder acollir a tota aquesta gent caldrà que tota la societat que viu al poble col·labori.

L'objectiu de l'activitat és la descoberta de la Canònica de Vilabertran i de la realitat social de l'Edat Mitjana a través d'un joc de rol que convertirà l'alumnat en el protagonista de la història. Cada alumne/a assumirà un personatge, amb una identitat específica i que forma part d'un grup o estament social. Caldrà que l'alumnat, ja sigui individualment o com a integrants del grup col·laborin entre ells per a poder assolir l'objectiu final.

Adreçat a Cicle superior de primària.
Durada de l'activitat: 2 h
Preu de l'activitat: 97 €/grup
Preu Indika 1,25 €/alumne*

* Preus a confirmar. El programa Indika de recursos educatius de la Diputació de Girona subvenciona les activitats educatives que s'ofereixen als grups escolars d'educació infantil, primària, secundària obligatòria, batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i superior i programes de qualificació professional inicial de les comarques gironines. Informeu-vos en el moment de fer la reserva d'aquesta subvenció.

web_logo_indika
web_logo_programes pedagogics

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/